Uncategorized

Alla ♥ dag

Idag är det som sagt enligt kalendern den mest romantiska dagen på året, och vet ni vad som händer i vårt hem just nu? Mikael somnade bredvid Isac vid nattningen och jag sitter vid datorn och slöar. Romantiskt, eller?!

Förra året firade vi dock Valentins dag med en romantisk middag på Aludden. Det var mysigt. Är det någon av er som firat idag?

Det absolut mest romantiska i hela mitt liv – vårt bröllop. Här är vi i Lerums kyrka.

Idag efter jobbet mötte jag upp mina killar ute på Hisingen. Vi har nämligen varit på Grolls och handlat en vinteroverall till Mikael som min pappa tyckte att han skulle ha. Eller rättare sagt – han tyckte att vi behövde ordentliga vinterkläder. Helt rätt. Nu hoppas vi bara på att snön ligger till helgen så att vi kan gå ut och busa i snön allihopa.

5 Comments

  1. Vi firade inget spec igår. Inga presenter eller så, utan bara middag och en film:)

    Ja det är ju oroande att fostervattnet minskat, en ny sak att oroa sig för. Men det känns bra med alla extra kontroller och behöver dom ta ut honom tidigare än 39 fulla veckor (som det blir annars), så gör det mig ingenting. Känns ju bara bra. För mår han inte bra i magen så ska han ju ut, finns ju inget alternativ.

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge