Isac

Jobb och så vidare….

Idag är jag hur trött som helst. Hade utan tvekan kunnat somna på stört. Men det går ju inte, måste få lite tid för mig själv. Idag har jag jobbat som vanligt. Efter jobbet åkte jag förbi Allum en snabbis för att skaffa en potta och en skaljacka till Isac. Den förstnämnda ville han inte sitta på någon längre stund och den sistnämnda köpte jag för några av rikspresentkorten jag vann i en säljtävling. Jag har nog inte nämnt det men jag vann i en ny säljtävling strax efter den första när jag fortfarande hade min förra tjänst. Jag hade även en finfin rabattcheck som en snäll kollega skänkte mig för ett tag sen. Tanken är att jag ska köpa ett par skalbyxor till Isac också framöver. Men det är det ingen brådska med känner jag. Nu väntar vi bara på våren!

När jag satt och åt frukost imorse kom Isac tassandes ut ur sovrummet och in i köket. Han ville prompt sitta i mitt knä medan jag åt min frukost. För att sedan sno min sked och börja äta på mitt kokta ägg! Den lille frukosttjuven!

Några bilder från vårt bröllop finns förresten här för den som vill se!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge