Uncategorized

Klappjakt 

Jag fortsätter på jultemat, och det högst aktuella ämnet julklappar.

Jag gillar att vara ute i god tid, och ser gärna att merparten av alla klappar är inköpta redan i början på december. Sen kan det få finnas kvar ett par att fixa med under december, men ju fler som är klara, desto mer ro för min själ ?

Än så länge har jag ingen aning om vad vi ska köpa till någon, och planen är att jag ska börja skriva listor till helgen! Och börja skriva listor på vad barnen önskar sig. Det enda Isac kommer på är en elbil, som han redan fått pengar till i födelsedagspresent ?

Apropå barnen, de har ju fått förskoleplats på nya förskolan. Idag ringde jag till respektive avdelning och kollade upp kring inskolningen. Fick en varm känsla, och tror att det  kommer bli toppen! Vi var även välkomna att hälsa på innan.


(null)

2 Comments

  1. Smart å börja med julklapparna nu. Vi ska inte gå varandra några detta året. Till vår son har vi redan köpt så vi är
    Klara hehe..

    Kul att starta egen. Om du behöver en partner så är jag på beroende på vad det är såklart. Jag ville öppna en barnbutik i Partille. Jag hade börjat med allt och hade börjat kolla lokaler osv men så öppnade din baby upp i Sävedalen hehe. Kändes inte som att de skulle gå med en till butik i kommunen..

    Om de behövs folk på ditt jobb tipsa mig gärna. Letar nytt jobb som bara den 🙂 kram

  2. Jaa skitsurt! Haha nä sant men inred finns ju och där har dom en del leksaker 🙂

    Vi har bara typ tre julklappar till honom, förra året fick han så extremt mycket så vi köper inte mer än det vi har. Han får ändå presenter av resten av familjen.

    Ja det kan vi göra vad kul 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *