Foto och Grafisk design

1:e maj

Idag är Mikael iväg och jobbar lite extra. Jag och barnen mötte upp Jessica, Axel och Siri på stora lekplatsen. Jag tog med mig kameran också, har en riktigt kreativ period just nu.

Idag har jag fotat i RAW. Jag hade glömt hur himla kul det är att sitta i Lightroom och “framkalla”! Jag fotar nämligen inte alltid i RAW, oftast bara när jag har fotouppdrag. Det är lite mer pill med RAW.Det tar dessutom mycket mer plats på minneskort och hårddisk. Men man får mycket mer kontroll över sina bilder, och det är som sagt jätteroligt att greja med bilderna efteråt. Jag gör visserligen alltid en grundredigering, oavsett filformat, men i RAW är det snäppet mer kreativt.

Nog tjatat om fotografering. Efter att vi lekt en stund på lekplatsen, och Oliver hade ätit upp Jessicas alla riskakor, tog vi oss hem till oss för lite lunch. Jag hade köpt Pulled turkey, verkligen mums för magen. Medan den stod i ugnen passade barnen på att inventera bland leksakerna. Vi spånade även lite inför semestern, då vi ska hitta på lite kul saker tillsammans. Efter lunchen åkte Jessica o company hem igen, och jag tog med mig lite kaffe ut och satte mig på gården medan Oliver sov. Isac roade sig med sin cykel.

Maj månad börjar med stil!

IMG_8069_maj

IMG_8076_maj

IMG_8081_maj

IMG_8098_wendel

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *