Bröllopet

Yr i bollen 1.2

Idag har vi handlat en väldans massa dricka och mat. Och lite diverse andra saker som vi behöver inför festen. Vädret har varit strålande, varmt och soligt. Tyvärr har jag återigen drabbats av yrsel. Det slog till när jag stod inne i en affär och skulle betala. Ni kanske minns att jag skrev att jag svimmade för ett tag sen? Samma dag drabbades jag av yrsel. Jag vill ogärna svimma av igen, så nu måste jag försöka ta det så lugnt det bara går idag. Hur lätt det nu är tre dagar innan man gifter sig?! Jag ska kolla upp det där snarast också. Hur tråkigt det än är så måste jag besöka en läkare.

I skrivande stund är Mikael iväg och hämtar all vår alkoholhaltiga dricka inne på en bussgodsterminal i Göteborg. Det där är ett kapitel i sig. För många veckor sedan beställde vi alkohol på internet och bokade upp att den skulle fraktas hem till oss. Dagarna gick och i slutet på förra veckan så sa jag till Mikael att det var på tiden att vi kollade upp hur det gick. Efter många om och men, långa telefonköer och samtal med olika personer fick jag till slut veta att alkoholen stod och väntade på oss på Bussgods lager inne i Göteborg. Där har den enligt Bussgods i Sundsvall, dit varorna först kom, varit sedan 21 juni. Men varför i hela fridens namn har de inte hört av sig kan man undra? Och vad hände med löftet om leverans ända till dörren? Nåja, vi är bara glada över att vi inte står utan dricka på lördag. Jag ska ju dricka rosé och fanta för bövelen!
Kvar att handla är nu en vattenfast mascara och ett nagellack. Imorgon får vi som sagt nycklarna till lokalen. Det ska bli så roligt att få börja duka, fixa och pyssla!

One comment

  1. Weiiiiii vad spännande!
    Underbart att det äntligen är dags säg!O tack gode han bland molnen att spriten dök upp oxå…ha ha ha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge