Isac Oliver

Wok och inskolning

Jag är lite trött efter en dag i skolbänken, går internutbildning på jobbet och är inte van vid att lyssna hela dagarna. Men kul är det.

På onsdag är det dags för Oliver att skolas in på förskolan, och jag kan inte för mitt liv förstå hur det kunnat gå så snabbt? Det känns lite sorgligt! Känns som om jag nyligen låg på förlossningen, men det är ju ett tag sen trots allt. Inskolningen för Isac gick som en dans, men jag tror det kommer bli svårare med Oliver. Han är mer “klängig” än vad Isac var i den åldern. Fast man vet ju aldrig, det kanske går superbra. Tiden får utvisa. Vad vi med säkerhet vet är att det snart är dags att börja pussla!  Pussla med tider, hämtning och lämning, jobb och annat. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska lösa lämningen, det får bli ett beslut jag får ta nu i veckan. Hämtningen sköter maken de flesta dagar, och han har bilen.

Bjuder på en bild från i lördags då morfar wokade gott käk! Vi åt resterna till middag idag, mums.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *