Bloggevent

Wohoo, vilket kul mejl!

Igår kände jag mig rätt trött när jag kom hem från jobbet. Vi spelade spel en stund, nya favoriten Loopin´Louie, och sen somnade barnen som två små stockar. Jag bestämde mig för att ta en dusch, och lägga mig för att läsa. Djupt försjunken i min nya bok hörde jag hur det vibrerade från telefonen, och normalt sett brukar jag tänka att det inte brådskar. Men denna gång var jag nyfiken och tur var väl det! Jag fick via mejl veta att jag ska på Blogg-Workshop!

Det är Linda – LM Event och Petra -Tappakilon som arrangerar, och de har bjudit in inte mindre än tre personen som ska föreläsa om otroligt intressanta ämnen! Det ser jag verkligen fram emot.

 

header_spara_juni

Denna måste jag nog ta och uppdatera lite snart, kände jag när jag såg den i ett annat sammanhang:)

 

 

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *