Uncategorized

Wish me luck

Jag sitter nu hemma. Det brukar jag inte göra vid den här tiden normalt en vardag. Men det är lite speciellt idag. Jag ska på intervju.

Jag ska på arbetsintervju. I en butik i Partille. Jag är kluven. Dels vill jag ha jobb, men jag är nervös! Jag tycker verkligen inte om att gå anställningsintervjuer. Man ska vara käck och trevlig, man ska prata långsamt, men inte vara sövande, man ska vara intressant, man ska vara säljande och man ska ge ett gott första intryck. Sen var det ju det här med kläderna också!

En klädbutik är det. Hmmm, då får man se till att vara klädd i snygga kläder. Jag tar nog på mig svarta byxor och en svart kofta. Stövlar till det. Håret i en hårklämma, och snyggt smink. Inte översminkad, men fräsch.

SUCK.

4 Comments

  1. Bättre än förväntat. 300 sökande, 20 på intervjun! De sa att jag var framåt, social och hade mkt energi! De var rätt positiva. Nu är det bara att vänta och se…..

  2. ÅH! Så spännande! Hoppas de inte har samma idioter till chefer som de klädbutikerna jag var på intervju hos. Usch och fy. Jag håller tummarna för dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *