Uncategorized

What´s going on…?

Igår: Seg dag på jobbet. Raid med Ida på stan, som resulterade i en sjukt snygg sjal, två toppar från Monki och fyra snygga pennor. Sjalen råkade jag dock tappa bort igår mystiskt nog. Tänker bege mig in till stan snart igen och köpa en ny, likadan.

Vi åt Sushi på Supersushi, ingen höjdarsushi enligt mig. Sedan vin på Excet, där vi träffade Isabelle och hennes vännina. Blev iväglurade till Jamessons, där vi träffade en äcklig man på 60 bast som ville att vi skulle rättfärdiga hans sunkiga otrohetsaffärer. Nej, nej och åter nej. Det lät jag honom veta. Då sa han att han gillade unga kvinnor som var kaxiga. I nästa andetag berättade han att han hade haft älskarinnor som var 25 år. Det vilade något tragiskt över den mannen. Dessutom var han jätteberusad. Efter en öl och en halv cider åkte jag hem.

Idag: Ska åka in till stan lite snabbt strax och köpa sjalen på nytt. Blir lite bilkörning, och lite slappande sedan också. Vi ska kanske åka ut till Hönö och gå på förfest där, för att sedan besöka Trubaduren som har någon slags nyöppning. Spännande. Endast tiden kan utvisa vad som kommer att ske!

One comment

  1. åh själv köpte jag inget igår, vilket jag är jävligt stolt över då jag höll på att impulsköpa en robotsynth för en tusing (vill fortfarande ha den) och en gigpig för 10.000. okej gigpigen (ett komtakt trumset) var väl inget jag tänkte impulsköpa men jag drömmer fortfarande om den 😀 och fy för gubbslemmet!

    /Amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *