Okategoriserade

Vitsippor i skogen och i trädgården

I skogen

Imorse drog killarna i familjen iväg på en cykeltur. Jag passade på att bege mig upp i skogen bakom huset för att fotografera. Jag slängde mig på marken på ett medhavt sittunderlägg, och fotade många vackra sippor, några med små regndroppar på. Det är ett ganska stort område med vitsippor uppe i skogen, så jag fotograferade ganska många olika för att få lite variation. De är så vackra. Helst hade jag även velat fotografera en blåsippa eller två också, men sådana har vi inte i vår skog. 

 

 

 

 

 I trädgården

Äntligen ser vi begynnande blommor på vår syrenbuske! Vi köpte den sommaren 2016, och förra året reagerade jag på att den inte blommade. Jag läste på, och insåg att syrener ofta blommar först år två efter plantering. Och det stämde, för i år kommer den att blomma. I samma rabatt blommar just nu mängder med vanliga vitsippor, och även ett par vitrosa vitsippor. 

Efter den fina fotostunden i skogen och trädgården här hemma, hjälpte jag grannen med trädgårdsarbete. Hon är till åren kommen, så jag ville avlasta henne. 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *