Andra graviditeten

Visst är det så!

Ni har gissat  helt rätt. Det är av denna anledning som min blogg i princip stått still den senaste månaden. Jag har mått förfärligt illa och somnar fortfarande runt sju varje kväll. Illamåendet slog till på riktigt i vecka 7. Den senaste månaden har verkligen inte varit någon höjdare. Tack vare åksjuketabletter kunde jag åtminstone fungera hyfsat. Här var det inte tal om något morgonillamående – nej, det höll i sig hela dagarna. Det är nog inte någon som knaprat så mycket torra kex som jag på sistone!

Det har dock börjat vända åt det bättre hållet nu, och ingen är gladare för det än jag, Mikael och Isac.

Jag har bloggat lite hemligt under kategorin Andra graviditeten, och jag har nu offentliggjort dessa inlägg. Vi pratar dock inga stora mängder inlägg men några blev det allt. Min mage börjar synas nu, det stämmer verkligen som alla säger att den blir större tidigare med andra barnet.

Lycklig!

2 Comments

  1. Ohh, vad roligt!! Det komiska är att vi testa positivt 22 Juni o ni tre månader efter 🙂 coolt!! Kan det bli ett majbarn då?? Stort Grattis igen 🙂 kramar Fialotta

  2. ursch, illamåendet är hemskt! Jag kräktes dygnet runt med både Moa och Leo men det gav sig snabbare med Leo, typ vid vecka 16 😉 Åt både Postafen och Lergigan med det hjälpte inte. Hoppas inte ditt håller i sig lika länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge