Uncategorized

Vilken grym dag – fotografering vid Nääs fabriker

Grym dag

Idag har jag träffat Tess och hennes mysiga familj nere vid Nääs fabriker. Vi hade stämt träff för att fotografera varandra, och ja det blev ju helt grymt bra! Trots det mulna vädret blev det fina foton. Det var ett underbart ljus helt enkelt. 

Efter fotograferingen tog  vi en fika på caféet nere vid fabrikerna, perfekt avslutning av vår dejt. Lovar att visa massor med foton, både de som Tess tog på mig men även de jag tog på henne och Lex 😀

 

Kom min vana trogen tidigt, så jag tog en selfie i bilen 😉

One comment

  1. Tack underbara du för idag, visst blev det toppen. Skall bli så kul att se alls fotona sen, sneakpeaken var ju 👌🏻😘 ser fram emot fler tillfällen under våren med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge