Foto och Grafisk design Isac

Vi hade Vädergudarna på vår sida

Idag packade vi in oss i bilen och åkte till Alingsås, och Nolhaga. Där mötte vi som sagt upp Lorelai med familj. Vi började med att gå in och klappa djuren. Det var en inhägnad med en sluss, och medan vi gullade med djuren lyckades Isac smita med några människor ut ur inhägnaden, genom slussen och ut på gården utanför. Han är en riktig smitare, den lille mannen. Vi såg honom när han precis lyckats ta sig ut som tur var. (Note to self: håll koll på Isac.) Jag bad Mikael ta en bild på mig medan jag klappade ett lamm, och när jag sträckte ner handen mot ett av dem hade jag plötsligt ett flertal får och lamm runt mig. Keliga typer det där.

Tänder på gång igen.
Isac utforskar området.
Hej älskade son!

Jag och mina blommor. 

Efter besöket hos djuren slog vi oss ner på gräsmattan bredvid den fina lekplatsen i Nolhagaparken. Där dukade vi upp fika och barnen fick springa runt och leka. Alla tre hade väldigt roligt. Själv satt jag och njöt av medhavt kaffe och bullar. Isac roade sig kungligt på lekplatsen och med Nathalies boll.

Söta barn!

Far och son har roligt.

Vi avslutade dagen med  att äta på Mc Donalds. Isac hade för en gångs skull ro nog att både äta upp sin mat och sitta i sin stol utan att bli arg och uttråkad. Mikael hämtade ett par ballonger till barnen som blev populära, det lär ha underlättat en del. Jag är mycket glad för det har varit en så underbar dag idag. Isac fick knappt ett enda utbrott, och var på ett strålande humör. God fika och trevligt sällskap dessutom. Kan inte bli mycket bättre!

4 Comments

  1. Tänk vad många gånger vi har traskat omkring där!
    Först med krille och hans små kompisar, och sedan med betydligt yngre kusiner. Härligt att ha Nolhaga så (relativt) nära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge