Uncategorized

Vi åkte till Lerum

Japp, som rubriken lyder. Vi åkte till Lerum. Men inte utan planer, vi hade stämt träff med Louise och hennes kids. Fina och kloka Louise, hon är så bra att prata med. Jag berättade om en sak jag känner mig besviken över just nu, och hon fick mig att känna mig så befogad i mina känslor, och jag fick samtidigt perspektiv. Vi bestämde oss för att boka in en middag bara för oss två snart, det ser jag fram emot!

 

wp-image-497518382jpg.jpg

 

Jag och barnen såg massor med minigrodor ute förut, så söta! Man fick akta sig så de inte hamnade under skon på en. Barnen förstod det till fullo, och vi var alla väldigt noga med var vi satte våra fötter. De var verkligen små!

 

wp-image-1127548862jpg.jpg

 

Vi passade även på att gå förbi vår förra lägenhet när vi ändå var i närheten. Lite nostalgiskt, fast på ett bra sätt.

 

wp-image-1283811837jpg.jpg

 

Vi hade lite tur idag också, för på väg hem såg vi att det mulnade på, och vi hörde åskmuller på avstånd. Precis när vi kommit innanför dörren hemma svepte ett åskoväder över oss, med spöregn som följd. Då mös vi ner oss i soffan framför en film.

 

wp-1468589641786.jpg wp-1468589647392.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge