Uncategorized

Veckan som gått…

… har känts lång och varit händelserik. Alltifrån Valborgsfirande till bus med Maysan har hunnits med, och vädret har varit underbart!

I torsdags åkte vi ju ut till Hönö för att göra fint på graven. Lyckades som sagt pricka in veckans enda regniga dag.


I fredags efter jobbet tog vi ut cyklarna för en tur. Till Floda och tillbaka cyklade vi. En tur på ungefär 16 kilometer. Riktigt skönt. Nästan vindstilla, lagom svalt och mycket rofylld atmosfär. En och annan bil susade förbi på vägen som går parallellt med cykelbanan. Ett och annat tåg dundrade förbi. På det stora hela lugnt med andra ord.


Igår inledde vi dagen med ett pass på gymmet, för att sedan ta bilen till Vara. Mina föräldrar bjöd på ostbågar, rosévin och grillat kött. Årets första grillkväll för mig. Vädret var, förutom några tjocka moln, soligt och varmt. Vi har mest suttit på altanen i helgen och lapat sol. Vilket har resulterat i att jag nu har ungefär en miljon små fräknar i mitt lilla ansikte! Ja, en miljon är väl en överdrift, men dem är många.

Jag kan väl inte påstå att jag ser fram emot att gå till jobbet imorgon. Men det är ett måste. Jag tror att jag ska skynda mig hem efter jobbet och dricka kaffe på balkongen. Eftersom vi gjorde iordning den när vi kom hem tidigare idag är den riktigt mysig nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *