Uncategorized

Vecka 38

Veckan som gått har innehållit både det ena och det andra. Alltifrån totalt mörker till sjuk fylla.

Ja, veckan började som ni alla säkert redan förstått med en svacka. Inget kändes det minsta roligt, jag ville mest av allt ligga hemma och sova. Hade ingen energi överhuvudtaget. Jag var inte den enda som kände så, vilket fick mig att känna mig än mer värdelös. Orkade ändå ta mig igenom dagarna. Hälsade på Katarina på båten på tisdagen som jag tidigare nämnt. Mörkt redan klockan åtta. Hjälp. Det börjar bli höst.

När onsdagen kom vände det lite. Gick ju på stan, och tog det lugnt. På torsdagen hade jag energi igen! Underbart, utnyttjade det till fullo. Fredagen var en enda lång väntan på att få gå hem. När jag kom hem ringde Therése. Hon var liksom jag sugen på att hitta på något. Jag åt mat, sminkade mig och tog 59:an till Lexby. Rödvin och en massa snack om både det ena och det andra. Lite senare dök Per upp, i sällskap med sin dejt. Efter nån timme och en halv ringde vi efter taxi. Taxin tog oss till Halta Lottas. Fick bekräftelse för ett helt år ungefär! Inte fel att känna sig snygg. Tjötade, drack lite shots och dansade. Vi tjejer betedde oss allmänt ”tjejigt” och det var skitskoj! När vi kände att det var dags att åka vidare haffade vi en bil och hoppade in. Skummaste taxifärden någonsin. Hjälp. Tänker inte skriva mer om den här, men om det är någon som är nyfiken så kanske jag berättar! Väl inne i stan styrde vi kosan mot Excet. Dansade och sprang upp och ner för alla miljoner trappor. Kändes som en labyrint med alla gångar. Efter ett tag började mitt huvud bulta lite lätt, veckans stress gjorde sig påmind helt enkelt. Hemma vid tre.

Lördagen inleddes inte bra. Jag vaknade tio, med ett spängande huvud. Gick upp i tron att det skulle kännas okej, men ack så fel jag hade. När jag skulle böja mig ned för att leta efter en alvedon bultade det så mkt i huvudet att det svartnade för ögonen. Raka vägen ner i sängen. Vaknade halv två! Dock inte som en hel människa. Huvudvärken var borta, men tröttheten fanns kvar. Satt i soffan i pyjamas fram till halv fem, då jag insåg att det var dags att göra något vettigt. Tog en promenad, lagade mat, och bestämde träff med Anna och Anders. Anna och Anders kom vid halv åtta, i sällskap med en påse godis. Mums för en bakfull Liselotte.

Idag har det varit en underbar söndag. Vaknade upp klockan elva, pigg och utan värk någonstans! Brunch på Soho. Trillade ut på stan vid halv ett. Okej, det var dyrt, men det var det värt!

6 Comments

  1. Okej, nu blev jag med nyfiken på denna åktur mitt i natten. *hmmm* Vad hade ni för er i taxin egentligen. Dags för tjejfest snart och mera skvaller =)

  2. Ja, tjejfest!!! Efter bröllopet kan väl passa! Jag är sugen på att komma ner till Hmstd också, men det får vänta ett tag antar jag pga din boendesituation?!

  3. Ja tyvärr så får vi vänta lite med det. Får ju inte lght förrns början av december. Kanske tidigare om jag har tur, men så ska där göras iordning o så. *suck* Men sen! Då jäklar i min låda får ni åka i skytteltrafik ner till Hstd *haha*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *