Uncategorized

Växelvis motivation

Imorse hade jag inte mycket motivation och undrade mest vad jag gjorde på jobbet? Jag tvivlade på att det jag gör överhuvudtaget var något jag kunde tänka mig att göra. Nu har jag plötsligt fått tillbaka lite motivation och med ens känns tillvaron inte så mörk. Kanske beror på att jag sålt bra innan lunch? Graden av motivation står för det mesta i direkt anslutning till hur bra jag säljer.

Annars? Det lunkar på. Har avverkat mer än halva dagen nu. Efter jobbet kommer jag åka hem och göra så lite som möjligt. Imorgon kommer lönen, vilken jag är mer än nöjd med. Ska fira med att ta en liten shoppingtur på stan med Mikael efter jobbet!

3 Comments

 1. Känner igen att motivationen går upp och ner. Bara 5 timmar kvar till lönen nu då. Skönt när man kämpat ihop dem. Have a nice shoppingtour 😉

 2. haj haj!

  vet du jagmailade khazar innan jag gick hem haha var tvungen att skriva ”bara så att du vet så har jag inte ringt användarstöd typ 30gånger idag, jag har haft sjuuuukt många kunder som hamnat fel och behövt kopplas, bara så att du vet”

  haha kändes som världens sämsta bortförklaring men det var ju verkligen så hahaha, helt sjukt.

  händer det imorrn igen säger jag till för då är det nåt fel :p

  ha det gött! /Amina

 3. Jessica: Tackar. Får se vad jag kommer hem med för byte;)

  Amke: Det är skumt att det alltid händer dig! Du kanske har en hotline till dig;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *