Uncategorized

Värmebölja i Majorna

Jepp, det är värmebölja i Majorna. Eller det är det väl i hela landet i stort sett? Synd och klaga när det är så fint väder, om man bara inte hade mått så illa. Har mått halvilla hela dagen, känt mig yr och olustig. Förmodligen dricker jag på tok för lite vatten i förhållande till vad jag svettas ut.

Har varit hos mina föräldrar en sväng idag. Dem tyckte att min radhusidé var bra! Trodde att dem skulle tycka jag var komplett galen, men icke! Känns bra. För även om jag är vuxen och myndig och allt det där så är det gott att de inte misstycker.

Snart kommer Mikael hem från jobbet. Med en iskall cola till mig! Är bjuden på fest hos Arkitekten ikväll. Hade varit kul att tjöta med gott folk över ett glas. Men orkar jag? Tveksamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *