Uncategorized

Vårkänslor? Oh ja!

Igår tog vi en promenad i Floda. Vi hamnade vid Nääs, där en konstförening har ett café. Där tog vi första utomhusfikan för i år. Lä och strålande sol. Sex grader i luften. Jag njöt av varenda sekund. Tala om att känna sig svältfödd på sol och värme. Svårt att i ord beskriva hur underbart det var utan att det blir löjligt, men ni kanske kan relatera ändå?!

Isac var på ett strålande humör hela dagen och likaså jag. Mer sådana dagar!

Jag gottar mig med kaffe och solsken.

2 Comments

  1. Ah jag förstår precis hur du känner dig. Var så himla fint väder igår och idag, kände mest för att gråta av lycka när jag gick ute i solen men hejdade mig eftersom det nog hade sett ganska fånigt ut.
    Ska bli så himla skönt när den här långa kalla vintern är över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *