Uncategorized

Våren är här!

Jag tittade mig just i spegeln, och såg att jag fått lite färg på näsan! Det är resultatet av dagens en och en halv timme långa promenad. Snacka om vår! Gassande sol, massor med flanerande människor, vårjacka och….. finfint sällskap!

Igår gav jag och Mikael oss på att laga middag. Resultatet blev över förväntan. Det blev en vegetarisk rätt, tro det eller ej! Qvornfärs, med lök, vitlök, paprika, chillifrukt, krossade tomater, färska örter och grädde. Mycket smarrigt. På kvällen var det singstar som gällde, och jag skulle nog säga att jag stod med mikrofon i hand de flesta av omgångarna. Då det var sex styckna Telianer (en eller två fd), blev det såklart mycket Teliasnack. Men även prat om annat skoj. Jag provade även ut halva Aminas garderob! Det var särskilt en liten rödvit kjol som jag fastnade för.

Vid elva var det dags att bege sig mot stan, och Haket. Jag hade inte varit på Haket sen någon av personalfesterna under min BK-tid! Det var sig likt, förutom att jag denna gång var cirkus sex bast äldre än de flesta andra. Men det var kul. Dansade, drack en vidrig shot, pratade, och pussades!

Idag har det varit en lugn och skön dag…. Promenad, middag och film. Och mys!

2 Comments

  1. Jag får anta att det är Martin på bilden. Hoppas på det, för ni ser jättegulliga ihop. Men jag tycker att han är lite lik Henrik Schyffert..hmmm. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *