Foto och Grafisk design

Vår pumpa fryser!

Man borde väl inte bli förvånad, men det har kommit snö hos oss inatt! Kallt som tusan är det också ute, två minus var det imorse när jag vaknade. Vår stackars Halloweenpumpa står där ute och fryser nu, med snö på hatten 😉

Jag är hemma och vabbar en sväng idag, denna gång är det Isac som är dålig. De ringde från fritids igår och sa att Isac hade ont i magen och ville gå hem. Magvärken försvann senare under dagen turligt nog, men han är på toppen av det även förkyld och hängig, så det får bli en dag hemma idag med. Vi brukar försöka dela på “vabbandet”, jag och maken. Senaste gångerna har vi tagit varannan dag, vi brukar låta vår jobbplanering styra det ibland också, men det brukar jämna ut sig rätt bra. Jag tar nog lite mindre vab.

Idag blir det alltså en lugn dag hemma. Mina planer är att försöka hinna fixa lite hemma, och om barnen vill måla en sväng tänkte jag sätta mig och skissa på lite planer för nästa år. Planerna inbegriper både bloggande och fotograferande, spännande va? 🙂

 

img_6286_vinter

Glad trots kylan! Vi gjorde en glad pumpa, det eftersom Oliver just nu är rädd för monster.

Vinterkänsla i trädgården.

img_6287_vinter
img_6289_vinter img_6297_blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *