Uncategorized

Vår, jag vill ha vår!

Hallå våren, kom hit! Nu!

Jag är så innerligt trött på min tjocka jacka. Trött på mitt elektriska, livlösa hår. Trött på kylan, trött på mörkret. Trött på att vara trött. Jag vill ha vår! Har till och med köpt ett par vårskor redan, mycket längtar jag.

Idag har jag även köpt en ny lampa till köksfönstret. Insåg att den som står där nu köpte jag för sex år sen nästan. Då är det på tiden att köpa en ny anser jag. Det är helt legitimt!

Vet ni vad jag ska göra när första vårsolen tittar fram? Jag ska klä mig i pastellfärgade kläder, sminka mig skirt, hänga kameran runt halsen och åka till stan och fotografera vårtecken. Bildligt talat. Jag ska fånga våren med andra ord!

One comment

  1. Jag funderar också på att köpa en ny lampa till köksfönstret. Min har nämligen stått i ett av mina föräldras fönster en gång i tiden. Jag insåg häromdagen att skärmen har blivit solblekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *