Uncategorized

Vår älskling

Nu tänker säkert någon att jag är för jävla äckligt lycklig och en smula patetisk. Ursäkta språket, men jag tänker inte skämmas för mig! Just nu känns allt väldigt bra, och efter vad jag gått igenom så känner jag att detta är mig väl förunnat.

Vi fick med oss barnvagnen hem igår. För en liten stund sen monterade vi ihop den eftersom allt som går varit nedmonterat för tvättning. Den står där så stilig på balkongen och gör mig lycklig. Ett steg närmre mötet med vår älskling. Nästa vecka går jag in i 23:e veckan. Jag vill inget hellre än att tiden ska rusa. Förlåt mig för det, men för mig får det gärna bli början av hösten nu! Jag ska dock njuta av sommaren som sig bör med grönska, värme och en härlig resa till Italien.
Igår på kalaset var det många som inte kunde låta bli att ge magen en klapp. Den var som en magnet. Jag har kommit på att jag (just nu åtminstone) inte är en av de som inte fixar att andra tar på magen. Så länge jag känner personen i fråga vill säga. Däremot tycker jag att det är en smula läskigt när okända människor stirrar på magen. Det händer en hel del när man är på jobbet kan jag säga.
Vi har kommit fram till att vi struntar i bio idag. Ingen av oss orkar ta oss in till stan. Det får bli en annan gång.

4 Comments

  1. Haller a att ga igenom alla barnkläder här hemma. Har tagit ut de “finaste” till Lillen 🙂

    /Annika

  2. Oj, jag har verkligen ingen aning. Just nu känns det som att hon växer framför ögonen pa oss, vi har precis sorterat ut alla stl 50 och en del 56 och börjat med 62. Sa jag vet inte, 68-74 nat kanske. Jag far nog aterkomma ju närmre vi är :))

    /A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *