Uncategorized

Välkommen till vår leksaksaffär

Detta är inte ens alla leksaker, jag har plockat undan en hel del…

Välkommen till vår leksaksaffär! Eller nej just det, detta är ju bara Isacs leksaker. Lycklig kille. Snart blir även jag en lycklig individ. Vi ska göra om datarummet till ett barnrum. Isac har förutom en massa fina leksaker även fått en säng och pengar i present. Dessa pengar ska gå till hans blivande rum. Vi tänkte göra ett besök på Ikea i nästa månadsskifte. Ska köpa ett nytt skrivbord till mig nämligen så det får vänta lite. Och säkert en massa annat smått och gott som alltid. Sedan är frågan hur vi ska göra med väggarna. Jag vill gärna tapetsera om eller åtminstone måla. Jag tänker mig vitt, eller möjligen ljusgrönt. 

3 Comments

  1. Ja dessa leksaker, hur mkt kan man ha egentligen?! massor tydligen och ända rensar man undan allt eftersom. Galet! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge