Graviditeten

Vad händer här då?

Senaste nytt

Oj, nu blev det sådär intensivt igen. Har på riktigt inte haft igång den här datorn på evigheter, bortsett från när jag lade över några foton jag tog en vacker dag. Har tänkt kika in och uppdatera hela veckan, men så har det alltid kommit saker emellan. Det i kombination med hektiska dagar på jobbet, samt att jag känt mig extra mycket i sorg den här veckan har inte direkt varit någon boost för kreativiteten. 

Men, faktum är att jag på sistone hunnit med att fylla år, köra till Partille och tvätta min bil, vi har haft spelkväll samt varit och tittat på bil, hela två gånger. Jag fick en hel hög med fina presenter nu förra veckan, känner mig så bortskämd. Jag fick grejer till min bil, böcker och inredningssaker. Och än har jag inte fått allt heller. Och för att förtydliga – jag är alltså mer än nöjd med min bil, men så kände maken att han ville ha en mindre bil nu när jag också har en kombi. 

Nästa vecka är det höstlov här, och jag har tagit ut tre lediga dagar. Det ska bli skönt, och jag hoppas att jag både kan få hittat på mysiga saker med familjen men också att jag kan få tid till några små projekt här hemma. 

 

 

Såhär vackert var det här för ett tag sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *