Uncategorized

Vad hände med hälsoveckan?

Den tanken sprack, kan man väl säga. Inte nog med att jag har varit stressad och nedstämd, jag har sovit mindre än jag brukar, druckit mer kaffe än vanligt, och löftet om en vit vecka… Ja, det gick också åt fanders.

Det enda som är hälsosamt med den här veckan är att jag har lyckats klämma in två pass på gymmet. Det är skönt att träna, och jag mår bra av det. Målet är att träna minst två gånger per vecka, vilket jag lyckats med hittills.

Igår var vi på middag och bio med Josephine och Cristian. Innan dess tog vi bilen till Triumfglass café i Sävedalen. Där åt vi så mycket glass att vi blev alldeles kalla! Men det var gott. På kvällen åkte vi som sagt in till stan för att äta middag på Danilo innan bion. Jag åt en gudomligt god pizza med parmaskinka och pesto. Till maten delade vi på en flaska rött.

Efter bion fortsatte vi in mot Avenyn för att möta upp några kompisar. Eftersom vi inte ville stå i kö eller betala inträde för att komma in någonstans råkade vi hamna på Golden Days.

Skabbigare ställe finns ju knappast, och jag kände mig som hundra år. För att ev legitimera mig när jag går ut bär jag med mig mitt pass. Det passet gjorde jag när jag var nyss fyllda 19. Då hade jag kort hår och inte lika smalt ansikte. När vakten på Golden Days fick se mitt pass trodde han inte att det var jag på passet. Förnedrande. Han sa inget men han tittade flera gånger och såg tveksam ut. Hallå! Jag fyller 25 i år och så ung tycker jag inte att jag ser ut! Visst, jag ser ung ut, och har alltid gjort. Men 17?! Nej. Jag kommer ju in på 25-års ställen utan att legitimera mig. Det gör mig arg att inte vara betrodd. Det blir till att fixa ny legitimation i väntan på körkortet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *