Uncategorized

Usch fy och blä

Jaha, då var den semestern över….

Men man ska inte klaga, det har ju varit en toppenvecka!

Fredagen tillbringade jag delvis här hemma framför datorn, delvis på stan, och delvis hemma hos Richard och Lina. Jag var extremt lat och trött på dagen, varför jag inte orkade göra så mycket. Bara att vattna päronens alla miljoner krukväxter var en smärre pärs.

Det var hysteriskt varmt i min lägenhet också. Jag bestämde mig därför för att åka till stan och kolla runt lite. Rebecka ringde och ville att jag skulle följa med och ta en snabbfika i hennes nya lägenhet. Jättefin och ganska centralt belagd med en sju meter lång balkong. Grymt.

Willys i Johanneberg, som för övrigt kan vara stans äckligaste lilla affär, hade ingen lax. Mina planer på lax till middag sprack alltså, men ingen grät för det. Jag handlade kycklingfilé och råris istället. Blev supergott. Jag, Lina, Richard och Anders åt med god aptit. Drack en massa vin och dansade dansmatta efter maten. Superkul, och supersvårt. Lina, Richard och Anders rockade fett. Jag var mindre bra, men nöjd med resultatet ändå, med tanke på att det var mitt allra första möte med en dansmatta. Senare på kvällen promenerade vi ner till stan för att känna på pulsen på EM-festen som börjat. Mycket folk, varmt.

Vaknade 07:10 på lördagen med ett ryck. Ganska trött och lite ”dagen efter”. Lager 157 stod på schemat. 08:30 rullade jag, Linda, Therese och Anna ner mot Gällstad. Utbudet var sådär denna gång. Köpte ett par svarta shorts, ett linne, en kofta och ett armband.

Lunch i Borås, på restaurangen med det enorma utbudet! Flumflum. Garvade åt allt och inget. Sedan vidare hem. Anna hade annat för sig, men jag, Linda och Therese åkte hem till mina pärons lägenhet för att softa, duscha, göra hår och dricka! Hotshots blev det bland annat. Och vin.

Kalaset var packat med folk, det var bara jobbigt. Var ändå en sväng in på Kajskjul 8, där Peter Siepen agerade dj. Hjälp vad folk. Vi begav oss till Uppåt Framåt istället, till min kusins stora förtret!!! Inget ställe i hennes smak. Det var väldigt varmt och väldigt trångt, och inte alls lika kul som vanligt. Jag var väldigt trött och ville hem och sova. Så blev det. Men först dansade jag lite med Richard o Company.

Idag har jag varit på Hönö hela dagen. Har druckit iskaffe, blivit bjuden på lunch, ätit frukt och glass, lekt med nya kattungen Nisse. Sååå söt! Jag och Stephanie har pratat om allt mellan himmel och jord. Blev en sväng till Benjamin också, har längtat mig sönder efter den killen! Vi sparkade boll och lekte med bilar. Lunchen var det godaste jag ätit på länge, varmrökt lax, kall färskpotatis och kall örtsås. Mums. Det nästan smälte i munnen. Sen blev jag körd hem av Susan, som passade på att övningsköra mig hem. Hoppas hon får körkortet snart som hon vill!

Nu är det mest deppigt. Har existentiell ångest. Vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Vill inte jobba imorgon. Vet inte alls vart jag ska ta vägen. Vad ska jag göra? Vad ska jag bli? Hur ska allt bli? Usch.

3 Comments

  1. Synd att det inte var så bra utbus på lager 157, men jag tycker att det lät ganska bra med det du kom hem med! =) Och vadå inte gilla Uppåt Framåt!? Haha, tur att det finns ställen för alla iaf. Synd att du känner dig osäker på allt just nu. Man brukar få någon form av ångest när det är dags igen för att jobba efter semestern. Men du, var du inte ledig torsdag-fredag eller nåt? Jag vill hitta på nåt om du vill…? Puss och kram!

  2. Ja usch, inte mkt känns bra just nu… Jag är absolut ledig på torsdag och fredag! Kan vi inte ha nån slags tjejdag/kväll?!! Vi kan dricka Vaniljvodka och snacka skit?! Puss!

  3. Tjejkväll it is! Snacka skit är bra och underhållande! =) Ikväll skall det bli någon happening här oss. Vet inte riktigt vad, men pappa rapp och ylander kommer hit iaf! Kanske du och johan också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *