Uncategorized

Uppraggad på julfest med jobbet!

Igår vankades den årliga julfesten med jobbet, och denna gång höll vi till på Posthotellet. Runt 1200 anmälda, inte underligt att det var svårt att hitta vissa kollegor! Det var mat, dryck, coverband och DJ – himla trevlig och rolig kväll!

Och angående rubriken. Det hände något småroligt också. Två killar gjorde ett tappert försök att bjuda upp mig under kvällen, men jag avböjde, menade på att jag är jättegift och visade mina ringar. De menade i sin tur på att jag väl inte kunde vara gift, och frågade hur gammal jag var. Jag bad dem gissa, alltid kul att se hur gammal andra tror att jag är 😉 De gissade att jag var tio år yngre, och trodde inte för ett ögonblick på mig när jag avslöjade min ålder. Fick i alla fall mitt ego boostat igår, kan behövas en komplimang eller två då och då. Ytligt men sant! Om än på en fest med jobbet!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge