Uncategorized

Uppraggad på bussen till Gårdsten

Igår var jag hemma hos Damien och Liselotte i Gårdsten. Vi åt godis, drack vin och babblade. Det var mycket mysigt. Fullt så mysig var inte bussresan mellan Angered C och vår destination i Gårdsten. Något harmlöst kan tyckas, men jag och Liselotte blev närapå antastade!

Vad menar jag då med antastade? Jo, vi satt i godan ro på bussen och pratade. Efter ett par hållplatser stiger det på två unga killar, inte en dag över 19. Både jag och Liselotte är blonda och små. Vi ser också yngre ut än vad vi egentligen är. När killarna får syn på oss stannar dem till och söker ögonkontakt. Jag gör mitt allra bästa för att ignorera dem i hopp om att dem ska fortsätta längre bak i bussen. Nejdå. Dem stannar så nära oss dem kan och börjar prata med oss. Eftersom dem inte pratade så bra svenska var konversationen lite knapphändig. Kontentan var att dem ville ha oss i säng skulle jag tro. Åtminstone han som siktat in sig på mig var väldigt intresserad av var jag bodde och om jag bodde själv.

Den roligaste konversationen fördes mellan Liselotte och den andre killen:

Han: Hur gammal är du?
Hon: 30.
Han: Oj, oj, oj.

Jag skrattade gott åt det senare under kvällen.

Jag tackade min lyckliga stjärna för att vi skulle av bussen bara ett par hållplatser efter att småkillarna gick på. Annars hade den ena killens hand hamnat på mitt knä, och då hade jag inte varit nådig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *