Uncategorized

Ullared

Så var det då dags idag, för den årliga höstresan till Ullared. Vi valde inte den bästa dagen, och vi var komplett galna som åkte med båda barnen. Med var även farmor och faster Emelie. Fast jag måste ändå säga att barnen skötte sig exemplariskt, det var bara mot slutet som det var kritiskt. Isac var såklart lite rastlös emellanåt, men vad kan man förvänta sig av en treåring? Vi avrundade besöket med lite mat på BK, och den maten satt fint.

Med oss hem kom bland annat julklappar till barnen, lite andra julklappar, haklappar till Oliver (en att ha hemma och en att ha i skötväskan), Fanta Color, Gellac, diverse hushållsbös, godis, lite kläder, en lampa, ett överkast och en kruka. Fick även äntligen köpt hem ett bestickset, är så trött på alla våra udda bestick! Jag har inte packat upp allt ännu, blev totalt orkeslös en stund efter att vi kom hem. Men det kan ju lika gärna göras imorgon! Nu ska jag slappa järnet.

Jag tycker att det är snyggt med nagellack, men på mig flagnar det alltid så snabbt. Hoppas att gellac håller måttet som lovat.

Fin kofta som kan komma väl till pass under julen.

Pyssel till Isac.
Gullig och smart haklapp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge