Uncategorized

Tur till Alingsås

Idag skulle vi ha åkt till Alingsås, men när vi vaknade i morse vräkte regnet ner, och fortsatte så att göra långt in på eftermiddagen. Inget Alingsås idag med andra ord, trist. Hoppas vi kan få till det någon annan dag den här veckan. Jag hade tänkt köpa mig ett par jeggings, och vill också fika på ett av stadens alla mysiga konditorier.

Idag är en tisdag som alla andra. Mina dagar ser förvisso rätt lika ut oavsett vilken veckodag. Amning, blöjbyte, bebisgos, tupplur, matlagning, promenad… Inte i någon särskild ordning dock! Igår fick jag mig ett litet leende av den lille mannen, så sött!

Isac med sina två filtar. Han är mer och mer vaken nu, roligt!

3 Comments

  1. Ah jag drömde om dig och Isac inatt <3 Och i drömmen var han rent vansinnigt galet söt, men nu ser jag ju pa bilden att han är 34908403928430284309 ganger sötare än i drömmen. Gulleplutt! Du maste lägga in bilder mer ofta, tänk pa att det är inte alla som ser honom varje dag 😉

    Kramar Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *