Uncategorized

Tur på stan och gammal hederlig dejt

 Mitt nya diskmedel, samt en burk att ha diverse attiraljer i.
Oliver! Leker lite med blixten. Nästa grej till kameran får bli en omnibounce till blixten, det blir fint med ett lite mjukare blixtljus. 

Imorse åkte maken och Isac iväg på MC-mässan i Göteborg. Jag och Oliver passade på att åka med, eftersom jag ville kika en sväng på stan. Oliver sov, så jag kunde gå i lugn och ro och titta i några utvalda butiker. Mysigt! Blev lite inredningssaker, samt att jag blev lite tokig inne på Åhléns bland alla Pippi-kläderna. Dels hittade jag en bok och pyjamas i ett set till halva reapriset, samt att jag köpte ett par strumpor och byxor. Pyjamasen i setet var i storlek 86-92, så det blir Oliver som får ha den så småningom.

Hemma gick luften ur mig, och in svepte en känsla av irritation och ledsamhet. Känner mig helt sliten och nere. Många faktorer som bidrar, en av dessa är arbetsfördelningen hemma. Känns dessutom som om att jag och mannen är mer partners i företaget Familjen AB, än som ett kärlekspar. Jag antar att det är väldigt vanligt under dessa slitsamma småbarnsår, men det är ändå inte kul. Tror att vi måste få till en gammal hederlig dejt snart, bara vi två.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge