Uncategorized

Tungt huvud på svag kropp


Skall bekämpas till varje pris!

Har känt det ett par dagar nu. Den här förvarningen om att snart… Bryter en förkylning ut i kroppen. Snart smäller det. Men det smäller aldrig!

Värk i kroppen, tungt huvud… Längre får det inte gå! Jag har för mycket att göra och för mycket att se fram emot. Jag tänker proppa min 161 centimeter långa kropp full med antioxidanter, C-vitamin och Kan Jang.

Jag hade svårt att somna igår kväll. I huvudet rörde sig en blandning av kameror, marknadsplaner, händelser och yttrade ord. Låg ömsom på mage, ömsom på sidan. Bytte och lade mig på rygg. Ingenting fungerade. Puffade till kudden. Hjälpte inte. Till slut somnade jag. Drömde oroliga drömmar.

Ikväll blir jag bjuden på middag på Marsala, av mamma och pappa. Hans och Katarina ska också med. Lasagne tänker jag äta! Kanske dricka ett glas rött till.

4 Comments

  1. Marsala? Vem är det? Eller är det ett ställe? Jag är också nästan fökyld. Fast här bryter det inte heller ut! Men jag tror att det smäller snart. Mitt ansikte är svullet som en boll… Stackars oss!

  2. Marsala är en restaurang med italiensk touch som ligger på Chapmans Torg. Mkt god mat. Usch idag är det segt att vara här på jobbet, jag har NOLL inspiration. Suck. Jag undrar lite över hur svullet ditt ansikte egentligen är…. Verkar vara gigantiskt?!

  3. haha, äsch, jag överdriver väl lite egentligen. Richard säger att han inte ser någon skillnad, men en annan som stirrar sig själv i ansiktet varje dag ser det väldigt väl. Dessutom känns det svullet och plufsigt…

  4. Plufs suger!!! Haha, nej, men det lägger sig förmodligen snart. Jag somnade tio igår kväll. Tio! Det har jag inte gjort på hela sommaren. Ett tecken på att jag inte är helt frisk. Fast på lördag är jag frisk. Om inte så kan jag bedöva med alkohol. Eller hur?!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *