Uncategorized

Trötthet och Dreamweaver

Hela veckan har jag varit oerhört trött. Kan knappt komma upp ur sängen på morgonen. Idag tog vi oss till och med en tupplur mitt på dagen. Inte ofta jag gör det. Idag skulle jag egentligen ha träffat Jessica och lilla Filipha, men vi bestämde att vi ska ses nästa vecka istället. Jag har ägnat dagen åt städning och Dreamweaver istället. Eftersom jag är så trött så är det lite svårt att motivera sig till att studera, men när jag väl sätter igång är det inte annat än roligt!

Fredag idag, det innebär sovmorgon imorgon! Men inte alltför länge, dagen bjuder på fotografering, och bakning inför Mikaels kalas på söndag. I eftermiddag har Mikael övertalat mig att boka in ett pass Bodypump med honom. Eftersom det var cirka två månader sen sist undrar jag om jag kommer kunna gå imorgon?!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *