Uncategorized

Trötta onsdagen

Igår var jag helt slut. Trött, utmattad, you name it! Kom hem, lagade god mat, tittade på några avsnitt SATC… Blev sedan sugen på att lägga mig och läsa en tidning, och ni kan säkert redan nu lista ut varthän detta barkar.

Ja, jag somnade såklart. Vaknade till av att Mikael åkte iväg för att gå på bio. Vaknade en gång till för att gå och borsta tänderna.

Här sitter jag nu med en tråkig ryggsmärta. Jag tillhör de som har känt av foglossning, eller möjligtvis bäckenuppluckring då och då. Inte varje dag, inte regelbundet. Nu har jag i två dagars tid omväxlande haft ont i rygg, höfter och rumpben. Jag sitter ju ner hela dagarna eftersom jag har ett kontorsjobb. Inte det skönaste alla gånger. Brukar försöka ställa mig upp ofta, och ibland till och med arbeta stående. Men det är ändå lite påfrestande. Hoppas det går över snart, så jag kan få några dagar utan smärta!

2 Comments

  1. Nä, det är det inte heller 😉 Men det går att uthärda! Nu har jag nästan inte alls ont i ryggen längre. Har försökt tänka på hur jag sitter idag.

    Ja, sova är det bästa ibland!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *