Oliver

Trött, tröttare, tröttast

Oliver har nog en tillväxtperiod just nu, för inatt och idag har han velat äta tätare. Jag är jättetrött, trots en tupplur under eftermiddagen. Känner hur ögonen värker av trötthet. Isac har också varit trött idag att döma av en del humörsvängningar.

I slutet på den här veckan kommer förresten skatteåterbäringen läste jag på Skatteverkets hemsida. Min ska gå till bilreparation och semestern. Vi planerar bland annat ett besök på Borås djurpark.

Klappar fint.

2 Comments

  1. å vad försiktig han är!

    hon ligger ofta bara och skriker vid bröstet, vill inte ens suga tag och detta har pågått sen hon var 2-3 veckor ungefär men det blir bara meoch mer så tillsluthar hon fått flaska. Ingen aning varför och jag har provat allt känns det som. var ju verkligen inte såhär jag trodde amingen skulle bli och är rätt besviken faktiskt…men men hoppas att det vänder annars får jag väl pumpa så länge som jag kan…

  2. Jocke fick sin skatteåtebäring idag, så håll utkik 🙂 (Min har inte kommit än…)

    Vad söt Isac är som klappar så fint 🙂

    Hoppas ni alla blir lite piggare inom snar framtid! Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge