Isac Oliver Uncategorized

Trött och disträ – men glad över påskhelgen!

Vilken dag! Varit väldigt disträ stundtals, eller liksom trött och lite stressad. Jobbade kväll igår, och dag idag, så jag tror att det är sömnbristen som talat. Men nu är jag ledig i dagarna fyra!

Maken är iväg på bio, och jag tror att jag ska gå och lägga mig tidigt. Det känns så nu i alla fall 😉

Jag har hunnit hämta ut ett paket som jag längtat efter lite idag med, samt att jag upptäckt att det kryllar av rådjur här just nu! Sett hela sju stycken idag. Gäller att se upp när man är ute och kör! Isac fick vara påskkärring idag eftersom de hade påskfest på förskolan, och han var så stolt när jag målade honom imorse. Oliver ville inte klä ut sig, så han slapp såklart.

 

image

Gullig påskkärring, godis som vi bjöds på när vi jobbade, samt ett gäng väl kamouflerade rådjur.

One comment

  1. Slitigt när man får för lite sömn 🙁 Gott med lite långledigt nu då;)

    Svar: Ja hihi såklart att du måste;) Anmäl dig vettja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge