Uncategorized

Trött med stort T

Den här flytten håller på att förgöra mig! Jag skojar inte. Jag kan inte längre se klart. Jag vet inte vad jag har kvar att göra. Allt jag ser är mängder med sopsäckar och mängder med kartonger. Jag får hoppa bock över alla saker här hemma när jag ska ta mig någon stans. Det är en enda stor röra!

Imorgon jobbar jag. Ska gå upp en eller två timmar tidigare och packa ner det sista i köket. På onsdag är jag ledig. Då ska vi skruva ner sänggaveln på sängen, röja uppe på vinden och packa ner det sista. Sen är tanken att vi ska sova i Floda. På torsdag ska vi till banken för att skriva på de sista papprena på lånet samt få nyckeln till lägenheten. Sen ska vi flytta mina saker till lägenheten. Sen bor jag i Lerum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *