Funderingar

Tröstgodis till mig kanske…

Ni vet, jag har ju skrivit innan om min drömkamera, och att jag sparar till den. Jag är nästan där nu, och blev så glad när jag tänkte på det igår kväll innan jag somnade.

Men – nu har det dykt upp något som gör att jag inte vet när jag kommer att kunna köpa den. Det gör mig så himla ledsen. Det är säkert sjukt töntigt att bli så ledsen över en sådan sak, men det kan inte hjälpas. Jag vill bara lägga mig ner och lipa. Jag har längtat efter det här i många månader nu och planerat hur fina bilder jag ska ta i olika sammanhang. Det känns helt enkelt bara så jävla surt.

Nya tag. Lite tröstgodis kanske? Det är jag värd efter en dag som varit skitdålig på många sätt.

5 Comments

  1. Man är alltid värd lite tröstgodis om man haft en skitdag. Hoppas det ordnar sig så du kan köpa kameran. För jag tycker inte det är larvigt, jag vet själv hur det är när man ser fram emot nåt o kämpat för det. Då är man också värd det. Kram

  2. Vad är det som hänt vännen? Jag hoppas det löser sig. Surt som fan är det och man får lipa så mycket man vill över det. Så det så.

    Kramis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *