Uncategorized

Triumfsnäcka

Igår när jag kom hem från jobbet blev det plötsligt väldigt bråttom.

Vi skulle vara hos G klockan 19:00 för att fira hans sjuksköterskeexamen, och då hade vi relativt gott om tid, tänkte jag. Men så skulle vi innan det hjälpa F genom att först hämta honom, och sedan hans senaste inköp på Komplett. Sagt och gjort. Jag turbosminkade mig och bytte om till en lite finare klädsel. En kvart senare körde vi iväg in mot stan.

Eftersom det var 25 grader ute var jag och Mikael väldigt sugna på en glass på triumfglass. F var inte sen att att tacka nej till det, så vi styrde kosan mot Triumfglass i Sävedalen, där jag och Mikael praktiskt taget är stammisar!

Vanligtvis brukar jag ta en bägare med två eller tre kulor, beroende på hur sugen jag är på glass. Men den här gången valde jag att prova Mikaels nya favorit, Triumfsnäckan. Jag blev inte besviken! Två kulor valfri glass toppad med en rejäl klick mjukglass, topping och strössel i en snäcka av rån (hur säger man?). Mums!


Här har vi den, triumfsnäckan. Den ser ut som lutande tornet i Pisa på bilden av naturliga skäl, den var som lutande tornet i Pisa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *