Okategoriserade

Torsk på tradera, AW och tågäventyr

Sommar

 

Vecka med knorr

Det har varit en minst sagt händelserik vecka. Först och främst – jag har blivit Tradera-tok! Det började förra söndagen, då jag fick för mig att leta runt lite efter fina begagnade märkeskläder. Sagt och gjort, och ja jag fick napp! När onsdagen kom den här veckan hade jag vunnit inte mindre än tre auktioner. Två koftor från Odd Molly och en skjorta från Gant. En av auktionerna satt jag och bevakade precis när den skulle gå ut, så spännande och roligt! Lite för roligt kanske… Gäller att inte buda på för mycket. Utöver fynden på Tradera köpte jag också lite sommargrejer till oss alla. Shorts till alla killar, och badtofflor till mig. Älskar dem!

Onsdag morgon hade jag sällskap av Isac på bussen in till stan. Väl inne i stan lämnade jag av honom på centralstationen, där han skulle ta tåget för att vara med sin farmor och farmors systrar ett par dagar. Det gick galant, och igår hämtade jag en glad och nöjd kille vid tåget igen. Onsdagen bjöd också på supertrevlig AW. Vi har haft högsommarvärme hela veckan, så det stekte på bra i solen på uteserveringen, och ölen smakade bättre än någonsin! Smakade gjorde också glassen jag åt till fredagsfikat igår. 

Nu har vi hela helgen framför oss, och det ska bli sol och runt 25 grader. Ett glas rosé på altanen ikväll är givet med andra ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *