Isac Oliver

Torsdagsfika och lite sömnrelaterad depp

Idag har Isac inte varit på förskolan som han brukar på torsdagar. Där har börjat gå en massa otrevligheter som vi inte vill ha in här i familjen! Hög feber och magsjuka. Nej tack. Isac fick istället följa med mig och Oliver för en fika med Louise och charmtrollet Vilma. Vi hade stället för oss själva, lugnt och skönt.

Jag tror att Isac sovit dåligt inatt, för hans humör är inte att leka med idag! Men efter lite fika, och sen lunch här hemma, så är han mer på banan. Idag har det varit mycket tjuvnyp och ilska. Pust.

Oliver i sin favoritposition. Nu har han även börjat hålla sig med bara en hand. 

Fika på Aludden med Louise&Vilma.
Isac läser Alfons och styrkesäcken. Han har som vanligt memorerat delar av boken, och har högläsning ur minnet.

Livet leker inte för mig just nu, åtminstone inte som det känns. Dålig sömn är inget man önskar sin fiende ens. Känner hur det tar på psyket. Irriterad, ledsen, godissugen om vartannat. Känner mig deppig. Inatt var dock en bra natt. Oliver ville dessutom inte upp fyra, utan fem. Stor skillnad! Att inte få sin egentid på kvällen som man numera är van vid är också segt. Nu får sömnen bli bättre!

Det gav mig väldigt mycket positiv energi att träffa Louise idag, vilket är välbehövligt. Alltid mysigt att ses och prata av sig samt även prata om trevliga saker.

Ikväll blir jag själv med barnen, ska bli intressant. Hoppas att allt ska flyta på fint och utan sömnstrul och tjuvnyp.

One comment

  1. åååå usch för att inte få sova. Det är verkligen inte kul. Och så detta kala mörka väder på det. Inte roligt alls. Men häng i, snart kommer solen (peppar peppar) och energin med den. Känner mig också godissugen och seg.. men men…

    Inget baby och barn för mig i år. Jag har ju nytt jobb så det finns inte tid för det och så tror jag om jag inte minns fel att Libero inte ska vara med i år.

    Hoppas du får massa sömn inatt.
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge