Isac

Tio månader idag

Idag blir vår älskade Isac hela tio månader! Bara två månader kvar innan vi får fira med tårta och ballonger. Han är en helt underbar liten personlighet. Envis, charmig, social och ständigt med bus i blick. Han kryper runt i hela lägenheten och röjer, ställer sig mot allt han kommer åt, går lite med stöd av möblerna samt älskar bröd och smörgåskex. Han sticker iväg hela tiden här hemma och hittar något bus i ett annat rum. Han har dessutom ätit en halv burk mat för åtta månader gamla bebisar innan han kom på att det var läskigt. Han sover också gärna mellan oss i sängen, det tycker han är mysigt. Två små tänder har precis tittat upp i underkäken.

Jag jobbade i torsdags när det var dags för BVC och enligt Mikael var det inte mycket som hände. Läkaren stämde väl av lite utvecklingssaker och sedan vägdes och mättes han. 8760 gram väger han och han mäter 73,5 cm över havet.

Vi har börjat fundera lite över Isacs första kalas och det ska bli roligt att ordna något. God mat och tårta ska det bli.

Min buskille!

One comment

  1. Grattis till Isac idag 🙂 Stora killen. Snart har vi 1 års kalas för de små liven som känns som de nästan nyss kom 😀 Är det ok att ha börjat jobba igen?? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge