Ytligt

The new improved me

Hårfix

Igår var jag på ett efterlängtat besök hos frisören. Testade en ny frisör och en ny salong, och det visade sig vara ett bra drag. Väldigt bra. Jag blev väldigt nöjd, och blev dessutom bortskämd med hela två koppar kaffe och praliner. 

Jag tänkte när jag hade färgat håret sist att jag inte skulle göra om det, att jag skulle försöka sluta färga. Jag gjorde därför bara en nyansering i våras när jag klippte mig. Men så blev jag så sjukt trött på mitt hår, så jag tog ett nytt beslut. Känner mig så fräsch och fin i mitt nyslingade hår. 

 

 

Bad Isac fotografera mig imorse. 

 

Första skoldiscot

Och apropå något annat – igår var det skoldisco. Olivers första. Iklädd världens gulligaste jeansskjorta, och med pengarna i fickan gick han dit med sin far (jag anslöt senare och Isac gick själv). Ännu en milstolpe på något vis. Känns i hjärtat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *