Isac Mitt hem Oliver Uncategorized

TGIF – blandad kompott

Fredag, och ledig helg! Den känslan man har när man hämtat upp barnen, handlat lite och kommer innanför dörren. Barnen leker, man lagar något gott att äta… 😀 Lycka!

Jag har varit jättetrött den här veckan, och min mage var väldigt bråkig igår kväll, ett tag trodde jag att jag skulle behöva sjukskriva mig idag. Men efter en natts sömn var nästan all värk som bortblåst. Nu tänkte jag försöka ta tag i att söka nya förskoleplatser till killarna, för jag fick behörighet till e-tjänsten igår. Kul fredagsnöje 😉

 

 Blandat från veckan. Två av Isacs födelsedagspresenter, resecheckar för två struliga tågresor, min bff och ett doftljus jag bara måste ha. Det är en Londonkarta på framsidan av det, ursnyggt!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge