Uncategorized

Telianer is the shit!

Igår intog Telia Valand. Med andra ord; En kollega hade tagit ett initiativ till att samla några olika avdelningar på Telia för en after work på Valand.

Det var länge sen jag var ute och det var så avslappnat och roligt. Pratade med många kollegor som jag inte pratat med innan. Som tur var så pratade vi inte bara jobb! Mötte upp Martina för ett glas vin på Smaka innan vi gick till Valand och det var ett mycket givande samtal. Som vanligt!


Allt eftersom kvällen fortskred fick man se både det ena och det andra. En hel del smarrigt skvaller alltså… Hade man själv varit singel hade man utan tvekan kunnat bidra till lite skvaller, för bekräftelse behöver jag inte få på länge efter gårdagens utekväll! ’Den snygga blondinen på Valand’, det är jag det! Och det är bara en bråkdel av vad jag fick höra och uppleva igår.

Nej, nog med mallighet för idag, nu ska jag leka lite till i CS4!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *