Uncategorized

Tantfest!

Igår var jag på 30års-fest hos Malin i Landvetter. Tantfest var temat och vi var bara brudar där, eller nej förlåt, tanter menar jag. Alla utom jag var på ett eller annat vis utklädda till tanter. Jag hade pinsamt nog inte en tanke på att spöka ut mig. Jag får skylla på en sjuk liten och att jag jobbat så hårt i veckan. Men jag fick allt med mig en trisslott som jag skulle. Vi skulle nämligen skrapa varsin lott samtidigt för att förhoppningsvis kunna gå i pension tidigare. Eftersom jag inte vann på min lott är det kört för min del.

Jag är förresten ingen riktig tant, för vet ni vad som hände när jag skulle handla min lott på min närmsta bensinmack? Tjejen bakom disken tittade på mig och frågade om jag var under 25?
Nej, svarade jag.
Okej, men jag vill nog se din legitimation ändå för du ser nämligen ut att vara under 25. Men ta det som en komplimang! 
Jag halade fram mitt körkort som för övrigt var väl synligt då jag hade lagt mitt kortetui i läder på disken.

Malin bjöd på goda pajer, gott vin och smarrig sangria. Hon hade ordnat ett egengjort melodikryss och dukade senare även fram kaffe, kakor och äkta tantlikörer. Hon hade verkligen ordnat det jättebra alltihop.

Ingen tant….


Isac blev sämre igår eftermiddag och sov ganska dåligt inatt. Jag vaknade fem i morse av att han var ledsen. Han verkligen slukade sin välling och måste ha varit väldigt hungrig och törstig. Jag är glad att jag kom hem i skaplig tid, halv ett ungefär, för strax före sju vaknade Isac igen. Men efter en stund somnade han om och vi tog oss en härlig sovmorgon till tio ungefär. 

3 Comments

  1. Hoppas Isac mår bättre idag!jädrar,vad mycket skit det går just nu…
    Stackars våra små älsklingar!
    kul med tjejkväll!O KUL att få visa legg!Det är bara o njuta!
    KRAM

  2. ja det hoppas jag också på faktiskt, det är ingenting som gör mig något. Bättre han får komma ut och må bra, än att han ska vara kvar och man ska fortsätta med massa kontroller. jag är i 36+1 idag, så isf kommer han tas ut nästa vecka. Ja vi får se vad dom säger idag. (annars har vi ju datum för planerade snittet den 12e, men det lär nog bli innan tror jag).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge