Uncategorized

Tankegångar

Det har nog inte undgått någon att jag håller på att rensa ut. Jag började med att inhandla mina Chlorella-tabletter. 300 st. Jag googlade en hel del innan jag bestämde mig. Men det jag läste om algen fick mig att tillslut bestämma mig. Några av er tycker säkert att det är rena rama hokus pokus-tabletterna. I japan, där man äter väsentligt mycket mer alger än i Europa, är människorna friskare och lever längre har jag hört. Det tycker jag talar för mina tabletter. Dessutom är algen Chlorella en av naturens rikaste källor på klorofyll, och det är defintivt bra. Hur som helst, jag började så smått med att rensa ut min kropp.

Nu när jag är arbetslös har jag en hel massa tid över. Så jag har börjat rensa ut i min lägenhet också. Sanna Ehdin, min främsta källa till inspiration, har i ett helt kapitel i en av mina mest älskade böcker, ”Tio veckor till ett självläkande liv”, behandlat ämnet utrensning. Hon tar inte bara upp kroppslig utrensning, utan också själslig. Det är från det kapitlet som jag fått min inspiration till att rensa ut även här hemma. Det känns faktiskt helt underbart! Har slängt flera kilo kläder som jag aldrig använder, en massa skräp, en massa prylar som jag inte behöver.

Jag har också funderat en massa på det själsliga. Har börjat rensa ut där med. Bort med negativa tankar, bort med negativa minnen! Har en bok där jag skriver upp mina tankar och hur jag känner. Lite som en dagbok fast ändå inte. I Ehdins bok finns också övningar i varje kapitel, vilka jag skriver i ovan nämnda bok.

Jag ska börja gå hos psykolog för att bearbeta tidigare händelser. Något jag är väldigt nervös över, men som jag inser är något jag behöver.

Idag är det onsdag. Snart är det helg.

6 Comments

  1. Japaner är säkert väldigt friska. Men Japanerna har också utvecklat förkrympta könsorgan, förlorat förmågan att uttala R, uppfunnit tentakelporren, våldtagit och lemlästat miljontals kineser, och sist men inte minst, avlat fram Razor Ramon Hard Gay. En lång räcka tveksamma prestationer. Algerna, och ål-sushin, är självklart inblandade.

    Skämt åsido, cudos till dig för att du är så öppen. Jag tror det är väldigt viktigt att kunna ”släppa” saker och ting. Att bära omkring på en psykologisk ryggsäck är aldrig bra. Lycka till med dina utrensningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *