Uncategorized

Tacos och mysiga stunder

Isac har sovit till strax före åtta två morgnar på raken! Jag känner mig utvilad. Hela dagen blir lite upp och ned med tanke på våra gamla vanliga rutiner som nu ställs på ända men vad gör väl det? Tänk vad några extra timmars sömn kan göra.

Igår var jag och Isac hemma hos Louise och Alvin. Vi lagade tacos, drack lite vin och smaskade på lösgodis när de små hade somnat. Jag nattade Isac borta för första gången och det gick bra. Det tog lite längre tid än vanligt men jag kan inte klaga. En kvart innan Mikael skulle komma och hämta oss vaknade Isac och var ledsen. Minuten senare somnade han om på mitt bröst ute i soffan, samtidigt som mammorna pratade. Det var så väldigt mysigt, Isac är en riktig liten myskille just nu.

Notera nappen i munnen på Isac. Nappvägraren himself älskar att adoptera andras nappar. Knasunge!

Egentligen var tanken att jag skulle tagit bilen bort själv och sedan sovit över. Med Isacs sömnstrul i bakhuvudet fegade jag ur. Men det hade nog gått finfint. Dessutom skulle bilen besiktigas sent på eftermiddagen igår så då hade det blivit alldeles för sent att komma efter det. Men det är en annan historia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *