Uncategorized

Tacos, barnvagn och fartkameror

Igår åkte Mikael iväg på svensexa ganska tidigt på dagen. Själv slappade jag halva dagen och sedan packade jag in mig själv i bilen och åkte på barnkalas för Oscar i Vårgårda. Där bjöds det på tacos och prinsesstårta. Vi fick en barnvagn också! En fin grön av märket Brio. En som, när barnet är större, kan göras om till en där barnet kan sitta. Perfekt.

Ni som kört E20 förbi Vårgårda vet att det finns en hel del fartkameror där efter Alingsås. Jag hatar fartkameror! Inte för att jag är en fartdåre som vill blåsa fram i rekordfart, utan för att så många bilister verkar drabbas av panik vid blotta synen av en kamera, och måste gå ner i 10-20 km/h under vägens hastighet! Kom igen bilister! Jag satt både en, två och tre gånger och gormade för mig själv i bilen för att bilarna framför bromsade in inför en kamera. Det skapar oflyt i trafiken. Om det är 80 km/h på vägen kan man ju ligga i det också.
Idag skulle jag egentligen åkt och hälsat på Jessica men stackaren ligger hemma sjuk så det får bli en slappesöndag istället.

5 Comments

  1. Åå vi har också en grön brio som man sedan gör om till sittvagn. Brio sing eller nåt heter den. kanske kommer vi gå med samma vagnar i sommar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge